Sistem de prezenta si pontaj

    Aceste sisteme reprezinta solutia optima atunci cand vreti sa puteti sti in timp real orele lucrate, orele suplimentare, intarzierile sau absentele angajatilor. Sistemul poate lucra cu cartele magnetice, de proximitate sau cu coduri de bare.

Principalele sale caracteristici sunt:

 Exista 3 configuratii posibile:

  1. Lite un cititor cuplat direct la PC
  2. Standard - un terminal cuplat direct la PC la care se cupleaza maxim 3 cititoare
  3. Enterprise - un terminal master cuplat direct la PC la care se cupleaza maxim 32 de terminale slave, fiecare cu pana la 3 cititoare

 

    Aplicatia a fost realizata in urma analizei necesitatilor unei organizatii moderne in ceea ce priveste nevoile acesteia in domeniul prezentei, pontajului, managementului resurselor umane si a costurilor generate de forta de munca.

    In realizarea acestei versiuni s-a tinut seama de cele mai noi tendinte la plan mondial. Dorinta noastra este de a imbunatati continuu atat aspectul cat si functionalitatea aplicatiei.

       Dupa cum arata si numele, este vorba de o aplicatie de prezenta si pontaj, fara a avea intentia de a realiza si functiile unei aplicatii de salarizare. Datele furnizate se opresc la nivelul calcularii orelor lucrate de fiecare angajat in interiorul orelor de program si in afara acestora. Pornind de la aceste date este sarcina programului de salarizare sa calculeze valorile retributiei, impozitelor, etc.

    De asemenea, nu este vorba de o aplicatie dedicata controlului accesului, in sensul ca operatorul nu are, cel putin in aceasta versiune, posibilitatea de a urmari si controla accesul prin fiecare punct de intrare/iesire. In orice caz, terminalele de pontaj pot controla un dispozitiv de inchidere a usilor si de asemenea pot urmari semnalul unui dispozitiv (de tip bariera optica sau PIR) care sa semnaleze intrarea neautorizata in incinta controlata. Daca se opteaza pentru aceasta varianta, exista posibilitatea actionarii manuale a deschiderii usii si semnalizarii acustice a intrarii/iesirii neautorizate.